Anexa 7

 

Sutre

       1. Cuprinde prin bucuria ta trairea fiecarei zile si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       2. Cuprinde prin bucuria ta fericirea celor ce pot sa te gaseasca si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       3. Cuprinde prin bucuria ta fiecare anotimp ce trece si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       4. Cuprinde prin bucuria ta roadele faptelor tale si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       5. Cuprinde prin bucuria ta nemarginirea Creatiei si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       6. Cuprinde prin bucuria ta fiecare clipa a unei intelegeri si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       7. Cuprinde prin bucuria ta bucuria celor ce stiu sa se bucure si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       8. Cuprinde prin bucuria ta fiecare clipa a regasirii tale prin cele ce poti sa dai si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

       9. Cuprinde prin bucuria ta fiecare rasarit de soare si-n asfintit iti vei aminti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     10. Cuprinde prin bucuria ta fiecare pas al acelora ce vor ca sa cunoasca Adevarul si prin ceea ce poti sa dai vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     11. Cuprinde prin bucuria ta trairea celor pe care poti sa-i Binecuvintezi si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     12. Cuprinde prin bucuria ta tot ceea ce poate aduce nou destin in pasul celorlalti si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     13. Cuprinde prin bucuria ta tot ceea ce nu a fost si nu putea sa fie si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     14. Cuprinde prin bucuria ta fiecare pas ce poate atinge Creatia lui Dumnezeu si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     15. Cuprinde prin bucuria ta fiecare renastere a naturii prin anotimpuri si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     16. Cuprinde prin bucuria ta fiecare cuprins din necuprins si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     17. Cuprinde prin bucuria ta fiecare valoare a unui adevar ce poate fi cuprins in Absolut si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     18.Cuprinde prin bucuria ta fiecare inaltare a fiintei tale si daca ramai in locul Binecuvantarii vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     19. Cuprinde prin bucuria ta fiecare pas al unor cautari si cand vei gasi ceva cautat vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     20. Cuprinde prin bucuria ta fiecare tresarire si fiecare freamat din univers si cand vei intelege ca este Adevar vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     21. Cuprinde prin bucuria ta fiecare amintire a unor impliniri ce ar putea sa fie si chiar daca ele nu s-au implinit vei sti ca amintirea ramane, iar prin aceasta vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     22. Cuprinde prin bucuria ta fiecare cautare a acelora care vor sa se bucure de viata si prin insasi faptul ca ei vor sa se bucure vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     23. Cuprinde prin bucuria ta fiecare mireasma adusa-n pasul tau ca o-mplinire a unor adevaruri ce pot sa se integreze in Absolut si vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     24. Cuprinde si ceea ce n-ai stiut ca poti cuprinde si daca te vei bucura de marele adevar ce pus a fost in tine vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     25. Cuprinde prin bucuria ta fiecare cuvant a celor ce pot sa spuna adevar si daca-i inteles si traiesti clipa vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     26. Cuprinde prin bucuria ta fiecare implinire a unui destin si prin fapta-n sine vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     27. Cuprinde prin bucuria ta fiecare revenire ca dorinta de-mplinire a fiecarui om si daca poti cuprinde ceea ce aduce el vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     28. Cuprinde prin bucuria ta gandul omului si daca vei intelege necuprinsul lui vei sti ce i s-a dat si prin aceasta cunoastere vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     29. Cuprinde prin bucuria ta o noua nastere a unei fiinte si prin cele ce le vei cuprinde, vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     30. Cuprinde prin bucuria ta glasul celui ce te cheama; daca vei lumina iubirea lui cu cele ce sunt cautate, vei gasi necuprinse retrairi in pasul sau si prin acestea vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     31. Cuprinde prin bucuria ta fiecare zi a vietii pe care o poti retrai si daca noul pas ce este luminat de ea aduce o implinire fiintei tale, vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     32. Cuprinde prin bucuria ta fiecare marturisire a unui om ce doreste sa se elibereze de starea lui nedorita si daca reusesti sa aduci liniste fiintei sale, vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *

     33. Cuprinde prin bucuria ta Atributele Iubirii spre o implinire a lor in pasul tuturor oamenilor si daca vei reusi sa-i luminezi, din cuprinsul lor vei sti ca Dumnezeu este in toate si in tot!

* * *