Anexa 8

Sutre

        1. Acela care poate vedea Adevarul ca o traire si o simtire, manifestate in fata fiecarei fiinte, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        2. Acela care poate vedea Adevarul prin ochiul sufletului si pretuieste tot ce-l inconjoara, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        3. Acela care poate vedea Adevarul in bucuria tuturor fiintelor si-L accepta asa cum este manifestat, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        4. Acela care poate vedea Adevarul ca o nemarginire in maretie si aduce Binecuvantare prin prezenta, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        5. Acela care poate vedea Adevarul in roua diminetii ca o manifestare a unei impliniri, prin ceea ce cuprinde, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        6. Acela care poate vedea Adevarul prin tot cuprinsul vietii sale si nu aduce intristarea in pasii acelor doritori de bucurii, prin fapta sa poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        7. Acela care poate vedea Adevarul in bucuria fiecarei dimineti ce vine in destinul omului si accepta totul asa cum este venit ca o impacare, prin acest fapt poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        8. Acela care poate vedea Adevarul in adierea vantului ce aduce linistea peste arsita zilei si stie cum sa multumeasca pentru aceasta Binecuvantare, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

        9. Acela care poate vedea Adevarul in bucuria copiilor cand descopera natura si stie sa cuprinda trairea lor manifestata, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      10. Acela care poate vedea Adevarul in tot ce este viu, ca manifestare a Binecuvantarii si nu se indoieste de cele ce sunt, prin acest cuprins al credintei sale poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      11. Acela care poate vedea Adevarul in dorintele oamenilor si nu se implica decat la chemarea lor, prin aceasta intelegere poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      12. Acela care poate vedea Adevarul si in suferinta, chiar daca nu o ignora, dar s-a impacat cu ea, prin aceasta acceptare spre o eliberare, este unit cu Dumnezeu!

* * *

      13. Acela care poate vedea Adevarul si-n miezul zilei, ca o trecere catre o alta manifestare a vietii sale, acceptand-o, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      14. Acela care poate vedea adevarul in ochii tuturor fiintelor si stie sa pastreze taina lui, prin valoarea constiintei sale, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      15. Acela care poate vedea Adevarul prin trecerea timpului, ca manifestare in univers, si nu se opune noului ca valoare, prin bucuria sa exprimata sau neexprimata, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      16. Acela care poate vedea Adevarul in trecutul fiecarui om si nu-si exprima aceasta cunoastere, prin cuprinsul tainei sale, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      17. Acela care poate vedea Adevarul multor destine si nu atinge cuprinsul lor fara a i se cere binecuvantarea, prin respectarea Legii Universale, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      18. Acela care poate vedea Adevarul in fiecare pas al sau si stie sa renunte pentru a castiga mai mult in viitor, prin acceptarea acestui destin, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      19. Acela care poate vedea Adevarul in fiecare renuntare ce-i este cunoscuta si nu gandeste ca o judecata a faptei in sine, prin aceasta, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      20. Acela care poate vedea Adevarul in asfintitul unor destine si nu priveste in trecutul lor ca o judecata, prin iubirea lui ce este manifestata, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *

      21. Acela care poate vedea Adevarul in toate cele ce pot fi cuprinse sau necuprinse valori aduse in pasul omului si nu-ntristeaza neintelegerea sa, iubindu-l, poate fi unit cu Dumnezeu!

* * *