PACE SI LUMINA  PESTE VOI
!

            Daca cele ce sunt, au un motiv sa fie   -   aceasta o puteti afla. Trebuie sa cautati în voi pentru a gasi ceea ce este drept raspuns,..
            Cand " cuprinsul " unui loc se vestejeste  nu trebuie cautata  “ noaptea “  locului, ci cauza trebuie descoperita.
            Daca locul este înstrainat si cale nu mai are catre Adevar,  nu trebuie parasita nici uitata speranta regasirii,..    Cautarea este calea ce duce catre o speranta,  dar, depinde ce doreste cel ce cauta a gasi,..
            Floarea traieste prin iubirea naturii.  Daca ea s-ar desprinde din locul bucuriei sale – ar muri,..    Pastrati cele ce sunt pentru trezire si nu aduceti somnul ignorantei peste  destinul  tuturor,..      Cuvântul  este  Cale  si  Destin  ce se uneste cu gândul,  fapta  si  dorinta  bucuriei  de  a  fi  ceea  ce  este  de  dorit...
            Fiti ceea ce este cautare,  dar si regasire pentru voi si pentru toti!
            ...Atunci când cineva doreste sa va supere,  nu-i impartasiti starea.   Priviti catre el cu blandete si cu gandul ca nu va atinge nimic din ceea ce el v-ar putea transmite,..
            Cautati  frumosul în cei ce sunt lânga voi si pasul noptii lor nu poate sa va ajunga.   Fiti voi ceea ce ei nu pot fi si acestia  se vor schimba prin ceea ce voi  puteti da..,    credeti  doar!
            Daca cei ce se apropie de voi  au o anumita dorinta de  “neiubire”,  nu trebuie sa va temeti,   priviti catre adevarul lor si veti vedea cele ce sunt si teama nu va va mai cuprinde. Bucurati-va de tot ce puteti face cu încredere si veti reusi,    asa veti ajunge de neatins!   Credeti  doar si veti vedea adevarul la adevarata sa valoare.   Cuprinsul unei zile nu poate fi întunecat de un nor ce trece!      Orice ar fi,  voi staruiti în rabdare si îngaduinta pentru cei ce nu va-nteleg,..
            Cunoasterea este calea ce da sens vietii unei fiinte umane,..   Cel ce doreste sa gaseasca cele dorite, o poate face daca este curat în simtirea sa.   Curatenia fiintei este luminata de atributele iubirii  (
smerenia, rabdarea, ingaduinta, iertarea, impacarea, dragostea).  Acestea vegheaza la pasul noului destin al celui ce este binecuvântat de Iubire...
           Nu  cautati  cele  sfinte  printre  laude,   nici  nu doriti  a gasi lumina printre cei goi!    Fiti ceea ce este cautare prin Adevar,   si veti cunoaste cele Sfinte prin sfintenie!
            Cuprinsul zilei aduce ecoul iubirii peste locurile binecuvantarii,  doar daca cel ce poate deschide o cale   doreste sincer sa o faca..!
            Meditati sincer la aceste învataturi si veti vedea cele ce sunt,  si care vor sa fie..!
            Pacea si Iubirea  fie cu fratiile voastre!

                                                                                                                       Francisc Maitreya