Pace si Iubire!            Va scriu, pentru a se limpezi ceea ce se spune despre activitatea mea. Daca anumite lucruri nu au fost intelese asa cum ar fi fost de dorit, nu este vina mea. Am intins o mana catre cei care sunt in suferinta si o voi lasa intinsa, pentru ca toti aceia care vor sa ma cunoasca sa ajunga la mine. Nu doresc sa supar pe nimeni, dar nici nu caut in murdaria acelora care nu doresc Adevarul, pentru a le-o arata. Ei insisi vor simti apasarea ei la timpul implinirii lor. Eu n-am raspuns batjocurei decat cu iertarea si sper ca se va termina acest inceput - lucrurile bune se fac doar cu ganduri bune!
            Daca tot doriti sa stiti cate ceva despre mine, consider ca ar fi mult mai bine daca m-ati intreba. Sunt dispus sa comunicam sincer despre cele pe care doriti sa le cunoasteti. N-am nimic de ascuns! Daca doriti sincer sa cunoasteti ceea ce scriu si spun, puteti sa descoperiti aceste adevaruri in Site-ul meu, pe care va invit sa-l explorati; adresa lui este: www.maitreya.ro. Nu oblig pe nimeni la nimic! Dar daca am o cunoastere despre ceea ce altii nu stiu, aceasta nu inseamna ca trebuie sa o pastrez doar pentru mine. Valorile sunt verificate in timp si nu-i este nimanui ingaduit sa opreasca ceva venit, daca Dumnezeu doreste luminarea omului cu noul! Ceea ce trebuie sa ramana ca valoare cunoscuta de catre om, prin voia lui Dumnezeu, va ramane, chiar daca cineva se opune acestei evolutii. Nu ignoranta hotaraste destinul omenirii, ci credinta in ceea ce este venit ca o salvare catre sufletul celor care doresc Lumina. Nimanui nu-i este ingaduit sa hotarasca destinul aproapelui in numele sau, ci fiecare are acest drept de a cauta adevarul asa cum simte si a-l accepta dupa ce-l cunoaste.
            Prin tot ceea ce fac se aduce noul in constiinta spirituala a oamenilor, dand sansa omului sa se cunoasca, sa se accepte ca valoare in univers prin libertatea-i data de catre Dumnezeu, sa-si dezvolte constiinta de sine, sa-si recunoasca independenta sa absoluta si in acelasi timp sa inteleaga si sa se supuna Legilor Universale, vesnic valabile. Eu nu intemeiez religii, nici organizatii, prin care unii oameni sa se deosebeasca de ceilalti, ci doresc ca omul sa se cunoasca asa cum este el, ca valoare unica, de sine statatoare. Prin tot ceea ce am scris, nu am facut altceva decat sa dau o sansa omului sa se cunoasca si sa respecte valoarea aproapelui ca ceva ce este unic in creatie. Toate vindecarile pe care le efectuez sunt gratuite. Acesta este adevarul despre ceea ce fac! Zambesc in timp ce va scriu, pentru ca stiu ce inseamna sa nu cunoasteti un om, dar unii clevetiti despre ce ati vrea sa fie el, nu despre ceea ce este cu adevarat. Insusi numele de om spune mult! Haideti sa fim cu adevarat oameni, printre oameni! 
            Cu respect pentru aceia care Ii slujesc cu adevarat Lui Dumnezeu.
            Fie ca Adevarul Lui Dumnezeu sa triumfe!
            Pacea si Iubirea Fie cu voi!

                                                                                Francisc Maitreya