CERCETAREA ESTE CALEA CE DUCE CATRE ADEVAR !

    

 PACE  SI  IUBIRE  VOUA !


        Iarasi va scriu pentru a nu ma uita.  Daca o fac, este din iubire pentru cele ce pot sa fie daca ati cauta si cerceta adevarul.  De voi depinde “īmplinirea” ce este la un pas de “regasire”,..  Ignoranta duce la cele ce sunt acum in fata voastra..,   -  si care vor mai fi de nu veti cerceta acum cele ce pot sa fie.  Cautati īn cele ce vi le-am scris pāna acum si veti descoperi adevarul timpului prezent,..
        [...] Un om avea marea bucurie de a fi ceva ce altii nu puteau "a fi". Cautarea lui era-n constiinta sa de a gasi ceva ce ii putea trezi gasirea si-mplinirea,..

  
     Cuprinsul loc al bucuriei sale, se-nsenina cānd revarsarea-i de Lumina trezea valori de rechemate cautari īn pasul oamenilor rataciti. Asa traia cautatul om prin bucuria sa de a fi ceva ce este cautare.., - si nu gresea! Asa sa fiti si voi de vreti sa regasiti "chemarea"..!
  
     Cercetati aceasta pilda, ce lumineaza cele ce sunt acum īn timpul pasului vostru..,  -   n-o ignorati! Multe s-ar putea spune.., dar, daca mai aveti rabdare cu mine, va voi m-ai spune o pilda ce are ceva ce trebuie sa descoperiti,..
  
     [...] Un om scolit, plecat-a din Cuprinsul loc al Bucuriei sale, catre "o incercare de drumeag", si nu vazu ce-i sta in calea pasului trait, ca tulburatu-s-a de o chemare,..
        Cuprinsul loc al Noii Bucurii s-a tulburat pierzand lumina, si nu plecat-a catre loc, asa cum a dorit Chemarea.
        ... De calea o cuprinzi doar prin privire si oftat, vei rataci de cautatul loc dorit, prin innoptarea pasului umblat...

        Cercetati si aceasta pilda cu multa atentie,..
        Fie ca cele ce sunt, sa se cunoasca asa cum este de dorit!
        Pace si iubire voua!


                                                                                                                 Francisc Maitreya