DRUMUL SPRE ILUMINARE

 

  Aceasta carte cuprinde doua parti importante. Fiecare parte are un numar de capitole īn care un discipol este calauzit catre o anumita initiere importanta.

  La īnceput se lumineaza despre curatirea templului (trupului), cum se face aceasta curatire si importanta ei pentru cele ce urmeaza. Se trece concomitent la curatirea mintii, dezvoltāndu-se anumite capacitati cum ar fi clarvederea, clarauditia, dedublari si calatorii īn alte dimensiuni spirituale...

  Aceasta carte este de fapt un manual ezoteric, prin care se arata practic ce trebuie īmplinit. Se dau exercitii practice, prin care fiecare om poate sa ajunga la o anumita valoare a constiintei prin Lumina Adevarului. Totul este ca sa se īmplineasca prin repetatele exercitii cele ce sunt date īn fiecare capitol. Nu trebuie ignorat nimic din cele ce sunt luminate, chiar daca vi se va parea totul simplu. Tocmai aceasta simplitate este o cale foarte scurta si nu prea usoara, dar, sigura,.. Īncercati-o si veti vedea roadele muncii voastre! Cel ce cauta gaseste! Totul este ca sa se caute cu sinceritate cele ce sunt,..

  Pentru a afla un adevar despre ceva anume, acesta trebuie cercetat si cunoscut - dar, tot prin adevar!

* * *